Katiushka Arévalo Niño

Katiushka Arévalo Niño

Subdirectora de Posgrado

Contacto
Facultad de Ciencias Biológicas UANL
Ave. Pedro de Alba s/n cruz con Ave. Manuel L. Barragán
8183294110 Ext. 3651
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ligas relacionadas
• Licenciatura: Químico Bacteriólogo Parasitólogo, Facultad de Ciencias Biológicas, UANL, 1984.
• Maestría: En Ciencias con especialidad en Microbiología, Facultad de Ciencias Biológicas, UANL, 1990.
• Doctorado: En Ciencias con especialidad en Biotecnología, Facultad de Ciencias Biológicas, UANL, 1996.
Katiushka Arévalo Niño
Arévalo Niño Katiushka
PTC
  • LBG,300,463,BIOPROCESOS,
  • LBG,401,273,Biotecnología industrial,
  • LBG,401,665,Bioprocesos,
  • LCA,401,372,Biotecnología industrial de alimentos,

Subdirectora de Posgrado
Biotecnología y Ciencias Agropecuarias
Biotecnología Industrial, Biotecnología Ambiental, Biotecnología Agrícola

SNI Nivel II
Publicación Año url
2021-10-21 14:19:44
Ortiz-Lechuga, EG., Rodríguez Zúñiga, M., Arevalo Niño, K. Efficiency Evaluation on the influence of Washing Methods for Biodiesel Produced from High Free Fatty Acid Waste Vegetable Oils through Selected Quality Parameters. Energies13,6328; DOI:10.3390/en13236328. 2020.
2020
2021-10-21 14:19:44
Calderón López, D.H., Avilés Harnaut, H., Galán Wong, L.J., Almaguer Cantú, V., Laguna Camacho, J.R., Ramón Calderón, C., Escalante Martínez, J.E., Arévalo Niño, K. Electrospun Polyvinylpyrrolidone-Gelatin and Cellulose Acetate Bi-Layer Scaffold Loaded with Gentamicin as Possible Wound Dressing. Polymers 12(10):1-12. ISSN 2073-4560. DOI:10.3390/polym12102311. 2020.
2020
2021-10-21 14:19:44
Ortiz Lechuga, E.G., Tovar Herrera, O.E., Arévalo Niño, K. All-Around Management of a Fungal Isolate Obtained from Cheese Spoilage as an Environmental Source: Direct Approach from an Undergrad Student to a Biotechnological Characterization. Biochemistry and Molecular Biology Education, DOI 10.1002/bmb.21288. 2019.
2019
2021-10-21 14:19:44
Mayra Z. Treviño-Garza, Ruth C. Correa-Cerón, Eugenia G. Ortiz-Lechuga, Karla K. Solís-Arévalo, Sandra L. Castillo-Hernández, Claudia T. Gallardo-Rivera and Katiushka Arévalo Niño. Effect of Linseed (Linum usitatissimum) Mucilage and Chitosan Edible Coatings on Quality and Shelf-Life of Fresh-Cut Cantaloupe (Cucumis melo). Coatings 9, 368; doi:10.3390/coatings9060368. 2019.
2019
2021-10-21 14:19:44
Solis-Arevalo, K. K., Garza-Gonzalez, M. T., Lopez-Calderon, H. D., Solis-Rojas, C., & Arevalo-Nino, K. Electrospun Membranes Based on Schizophyllan-PVOH and Hamamelis virginiana Extract: Antimicrobial Activity against Microorganisms of Medical Importance. IEEE Transactions on Nanobioscience, 18(4), 522?527. https://doi.org/10.1109/TNB.2019.2924166. 2019.
2019
Back to Top